Gheorghe Falcă: „Aradul nu are nevoie de politicieni-slugi“

Publicat de actualitati-arad in 20 Jun, 2017 | Parerea ta

„A sosit momentul adevărului, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional! Domnul Dragnea a confirmat că timp de 6 luni România a avut cel mai prost guvern, fapt pe care PNL l-a repetat în mai multe rânduri.

Acest lucru ne-a fost confirmat de incapacitatea guvernului PSD de a face lucruri importante în muncipiul și județul Arad. În tot acest timp, Fifor și Căprar luau apărarea propriului guvern, pentru ca astăzi ei să fie de partea lui Dragnea, cerând și susținând moțiunea de cenzură, deoarece, iată, și ei au ajuns la concluzia că Guvernul PSD este neputincios.

În același timp, Grindeanu confirmă faptul că banii de la Bugetul de Stat s-au împărțit județelor, strict pe criterii politice, iar politicienii puternici au reușit să ducă banii în județe lor, pe când parlamentarii slabi, cum sunt Fifor, Căprar, nu au fost în stare să aducă niciun leu.

Aradul nu are nevoie de politicieni-slugi! Nu avem nevoie de oameni care se vând lui Dragnea sau Grindeanu! Este momentul ca Aradul, care are o contribuție majoră la Bugetul de Stat să își câștige dreptul de a fi respectat.

Din cauza parlamentarilor slabi la nivel de București, cum sunt Fifor și Căprar, județul nostru a avut de suferit la nivel financiar. Este momentul ca politica arădeană să crească, să nu mai importe astfel de oameni slabi și să reușim să continuăm proiectele importante ale municipiului și județului Arad.

Îmi doresc ca adevărul despre proasta guvernare să dea României șansa la alegeri anticipate și să reușim să alegem un guvern care să aducă respect și prosperitate țării noastre”, a declarat vicepreședintele Regiunii de Vest al PNL, Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare