Ziarul electronic al arădenilor

Gheorghe Falcă, ales președinte al sucursalei regionale Vest a AMR

DSC_3200Primarii municipiilor din zona de Vest s-au întîlnit astăzi la Arad la reuniunea regională a Asociației Municipiilor din România.

În cadrul reuniunii care a fost găzduită de Primăria Arad în sala „Regele Ferdinand“, s-a înființat sucursala regională Vest a AMR, al cărei președinte a fost ales primarul Aradului, Gheorghe Falcă, iar vicepreședinți primarii din Hunedoara, Dan Bobouțanu, și din Lugoj, Francisc Boldea.

Primarii municipiilor din Vestul țării au discutat despre despre structura și obiectivele  Asociației Municipiilor din România pentru perioada 2016-2020, despre noi abordări ale relației dintre comunitățile locale și administrația centrală, despre necesitatea  transferării de atribuții privind dezvoltarea economică locală de la nivel central către municipalități, despre necesitatea revizuirii sistemului de salarizare a funcționarilor din administrația publică locală pentru întărirea administrației publice locale, despre gestionarea fondurilor europene și promovarea proiectelor legislative care privesc activitatea administrației locale.

La reuniunea Asociației Municipiilor din România, zona de Vest, a cărei gazdă a fost primarul Aradului, Gheorghe Falcă, au luat parte :

Președinte AMR – Robert Sorin Negoiță, Primarul Sectorului 3 al Municipiului  București

Primarul Municipiului Reșița – Ioan Popa

Primarul Municipiului Deva – Mircia Muntean

Primarul Municipiului Brad – Florin Cazacu

Primarul Municipiului Hunedoara – Dan Bobouţanu

Primarul Municipiului Orăștie – Ovidiu Laurenţiu  Bălan

Primarul Municipiului Vulcan – Gheorghe Ile

Primarul Municipiului Lugoj – Francisc Boldea

Director General al AMR – Constantin Mitache

Director Dezvoltare Municipala AMR – Aurel Simionescu

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *