Gest de omenie făcut de o mamă cu șase copii

Publicat de actualitati-arad in 26 Nov, 2014 | Parerea ta

foto-portofel-gasitO femeie, mamă a șase copii, a găsit pe o stradă din municipiul Arad un portmoneu în care se aflau bani, care au fost restituiți proprietarului care i-a pierdut.

Femeia care a găsit portmoneul se numește Andreea Marta Sterciuc și are 32 de ani. În portmoneu se aflau aproximativ 2000 de lei, 100 de euro şi un card bancar.

Femeia a anunţat poliţistul de proximitate din zona în care locuieşte, restituind banii şi cardul care conţinea 20.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea persoanei păgubite, un cetăţean elveţian, administrator al unei societăţi economice, din judeţul Arad.

În acest mod, bărbatul a reintrat în posesia portmoneului cu banii şi cardul bancar, el mulţumind femeii care i-a găsit şi a anunţat Poliţia.

„Conducerea Poliţiei arădene mulţumeşte şi pe această cale doamnei Sterciuc Marta Andreea pentru atitudinea şi spiritul civic de care a dat dovadă, aceasta fiind un exemplu de urmat pentru concetăţenii noştri, care, de altfel, nu sunt la primul astfel gest de omenie“, se menționează într-un comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Andreea Marta Sterciuc a spus că nu s-a gândit nicio clipă să îi păstreze. „În secunda în care am luat în mână portofelul m-am gândit cum să îl găsesc pe proprietar. Am mers la un magazin din apropiere şi l-am predat, după care am anunţat Poliţia. Am văzut că era o sumă mare de bani, dar nu i-am numărat. Chiar dacă aş avea nevoie, nu aş păstra bani nemunciţi“, a spus femeia.

Ea a povestit că, după ce Poliţia l-a identificat pe proprietar, acesta a insistat să o cunoască.

„M-am dus să ne întâlnim şi a insistat să primesc o recompensă de 200 de lei. Am refuzat de mai multe ori, dar domnul nu a vrut să mă lase să plec fără să-i primesc“, a mai spus femeia.

Ea are şase copii, cu vârste cuprinse între un an şi 12 ani.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare