George Țucudean și-a ajutat cu bani colegii de la Dinamo

Publicat de actualitati-arad in 10 Feb, 2013 | Parerea ta

558224-george-tucudeanÎnainte de a părăsi echipa Dinamo cu destinaţia Standard Liege, arădeanul George Țucudean le-a donat 5.000 de euro foştilor colegi, să-i împartă între ei.

Suma se strânsese din „bonusurile” primite de fotbalist de la bunicul său!

George Ţucudean a părăsit Dinamo, dar n-a plecat din Ştefan cel Mare fără să le lase „o atenţie“ foştilor coechipieri. Mai exact, „câinii“ au primit din partea lui suma de 5.000 de euro, pe care s-o împartă între ei, mai ales că jucătorii au restanţe mari contractuale!

Suma este neimpozabilă şi fără dobândă, cadou în toată regula.

„George strânsese nişte bani din bonusurile pe care i le acordă bunicul său pentru fiecare gol marcat. Când a auzit că sunt atâţia jucători neplătiţi la Dinamo, care nu au cum să-şi acopere diverse datorii, a vrut să le împartă băieţilor cadoul de la bunicul său. A fost un gest de mare bun-simţ la despărţire, întrucât chiar erau fotbalişti în mare impas cu banii“, au comentat dinamoviştii.

Arădeanul de 21 de ani provine dintr-o familie foarte înstărită, afacerile familiei fiind conduse de bunicul său din partea mamei, Gheorghe Cosma.

Familia deţine, printre altele, o fabrică de mobilă, un complex comercial, un centru spa, cifra anuală de afaceri fiind de 40 de milioane de euro.

„Eu am o convenţie cu George: dai gol, bunicul îţi dă 200 de euro, primeşti „galben“, tăiem 50, primeşti „roşu“, tăiem complet. E vorba de motivaţie, nu de bani“, a spus Gheorghe Cosma, bunicul lui Ţucudean.

sursa: gsp.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati, Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare