Ziarul electronic al arădenilor

Geanina Pistru: „Nu mor caii când vor câinii”

geanina pistruConsilierul municipal Geanina Pistru precizează că atâta vreme cât procesul cu ANI nu este definitivat nimeni nu are dreptul să tragă concluzii de genul „Geanina Pistru nu va mai putea candida” la funcția de consilier sau la orice altă funcție.

„Chiar dacă în primă instanță acțiunea mea împotriva ANI a fost respinsă, sunt absolut sigură că la recurs voi câștiga, așa că voi avea dreptul să candidez sau să fiu numită.

Celor care s-au bucurat, deducând, în mod cu totul eronat, că nu voi mai putea candida, le transmit că nu mor caii când vor câinii. De când sunt consilier municipal, nu am ținut să mă laud cu munca pe care am depus-o în folosul arădenilor, preferând să fac decât să vorbesc.

Alături de colegii mei din CLM, am identificat permanent probleme importante de care se lovesc arădenii din cartiere, iar investițiile de la bugetul municipiului au fost canalizate pentru rezolvarea acestora.

Cu toate acestea, nu am ieșit în față, să spun: Geanina Pistru a făcut asta. Acum, însă, trebuie să-i asigur pe arădenii din cartiere, care mă cunosc și știu ce am făcut, că nu am de gând să abandonez lupta, că, indiferent ce ar dori cei care au diverse interese, voi candida, pentru a-mi continua munca.

Pe lângă faptul că sunt sigură că voi avea câștig de cauză la recurs, vreau să le spun arădenilor că dreptul meu de a candida nu este afectat dacă procesul nu se definitivează înainte de alegeri, cum s-a speculat.

Dimpotrivă, pot candida și voi candida. Pentru ce funcție, voi vedea după ce mă sfătuiesc cu arădenii din cartiere, care îmi vor spune cum pot cel mai bine și eficient să-i reprezint”, a declarat Geanina Pistru.​

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.