Ziarul electronic al arădenilor

Geanina Pistru: „Consilierii PSD s-au opus tuturor proiectelor de investiții”

Liderul de grup a consilierilor PNL din Consiliul Local, Geanina Pistru, este de părere că acțiunile celor din PSD la ședința privind aprobarea investițiilor din bugetul local denotă lipsă de respect față de arădeni.

„Consilierii PSD s-au opus tuturor proiectelor de investiții pe care municipalitatea le are în plan pentru anul acesta. Nu este pentru prima oară când cei de la PSD se opun vehement dezvoltării orașului și acționează strict politic. Politica este politică, se practică în afara Consiliului Local. În CLM avem cu toții o responsabilitate față de oraș și toți locuitorii săi.

Domnul consilier PSD, Vărcuș, a etalat aceeași atitudine lipsită de bun simț, demonstrând din nou, că singurul lui interes în Consiliul Local este cel de a-și aduna capital de imagine, o imagine nefericită, aș putea să adaug.

Am depus un amendament pentru Spitalul Județean Arad, prin care fondurile necesare dotărilor se suplimentează cu suma de 1.317.000 lei.

De parcă nu este suficient de grav faptul că Partidul Social Democrat, prin guvernul lor a tăiat toate fondurile Aradului pe anul acesta, destinate sistemului medical, consilierii lor s-au împotrivit inclusiv investițiilor propuse din banii arădenilor.

Domnilor din PSD, chiar vreți să distrugeți complet spitalele arădene? Chiar nu vă pasă de sănătatea arădenilor?

Vă mulțumesc colegi consilieri care ați demonstrat că vă pasă de arădeni și de proiectele orașului. Vă mulțumesc colegi liberali. Le mulțumesc și colegilor din UDMR. Cu precădere îi mulțumesc domnului Lupaș pentru că a înțeles că dincolo de politică, primează bunăstarea noastră, a arădenilor”, a încheiat consilierul municipal PNL, Geanina Pistru.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.