Ziarul electronic al arădenilor

Geanina Pistru a câștigat funcția de prim-vicepreședinte al Organizației Femeilor Liberale din PNL

În cadrul Congresului Organizației de Femei a PNL care a avut loc duminică la Palatul Parlamentului, a fost prezentă și delegația  filialei Arad, formată din 48 de doamne liberale.

Doamna deputat de Bihor, Florica Cherecheș a câștigat președenția partidului, iar în echipa sa, pentru funcția de prim-vicepreședinte la nivel național a candidat și a câștigat arădeanca, Geanina Pistru, vicepreședinte al PNL Arad.

„Mă simt onorată și profund recunoascătoare pentru încrederea pe care doamnele liberale mi-au acordat-o în cadrul organizației OFL. Îi mulțumesc doamnei președinte Cherecheș pentru oportunitatea de a candida la o funcție de conducerea a acestei frumoase echipe. Sunt bucuroasă că reprezint Aradul și organizația locală a PNL la nivel central. Le mulțumesc tuturor colegelor care m-au votat și le promit că le voi reprezenta cu cinste!” a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației de Femei a Partidului Național Liberal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.