Ziarul electronic al arădenilor

Garnitură de legume cu kaiser

Ingrediente:

2 dovlecei

câțiva cartofi

un ardei mare roșu

3-4 roșii

3-4 mozzarella

sare și piper după gust

câteva fire de pătrunjel

100 gr. kaizer afumat

ulei de măsline

o ceapă

50 gr. cașcaval ras

Mod de preparare:

Se curăță și se spală legumele apoi se taie rondele. Într-un vas de yena se pune puțin ulei de măsline și se adaugă ardeiul roșu tăiat cubulețe și ceapa tocată mărunt. Se așează pe rând cartofii, roșiile, dovleceii și mozzarella tăiată rondele, se presară sare și piper.

Se stropește cu ulei de măsline, se pune kaizerul și se presară pătrunjelul tocat mărunt.

Deasupra se adaugă cașcaval ras și se dă la cuptor.

Se servește ca atare sau ca o garnitură alături de carne și diferite salate.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.