Fuziunea locală PNL-PDL va fi făcută până la mijlocul anului 2015  

Publicat de actualitati-arad in 22 Dec, 2014 | Parerea ta

pnl-pdlSecretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat că anul 2014 este cel al consolidării dreptei în România prin înfiinţarea marelui PNL, urmând ca până la jumătatea anului 2015 să fie făcută fuziunea în structurile din teritoriu, pentru pregătirea alegerilor din 2016.

Gheorghe Flutur a spus că anul 2014 va rămâne în istorie ca fiind anul consolidării dreptei politice în România, prin înfiinţarea marelui Partid Naţional Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL.

„După 25 de ani de tranziţie politică în România, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desăvârşirii fuziunii în teritoriu“, a spus senatorul sucevean.

El a susţinut că a contribuit substanţial la procesul de fuziune, precizând că în 5 ianuarie va participa la şedinţa din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii şi foaia de parcurs pentru “desăvârşirea fuziunii la temelie”.

Flutur a precizat că fuziunea în structurile din teritoriu ar trebui finalizată la mijlocul anului 2015 întrucât urmează pregătirea anului electoral 2016.

„Desăvârşirea fuziunii în teritoriu să ne prindă la jumătatea anului pentru că vrem să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea anului electoral pentru 2016“, a adăugat Gheorghe Flutur.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare