Ziarul electronic al arădenilor

Fusilli cu șuncă

Ingrediente:

300 gr. paste fusilli;

200 gr. șuncă presată;

o conservă de roșii pasate;

5 căței de usturoi;

100 gr. cașcaval ras;

sare, piper, oregano și busuioc, după gust

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj. Șunca presată tăiată cubulețe se rumenește ușor în tigaie alături de cățeii de usturoi, amestecând continuu. Roșiile pasate din conservă se pun peste șunculiță când acesta este rumenită ușor. Dacă mai este nevoie se adaugă puțină apă, cât să fie  acoperită.

Se fierbe la foc mic până scade puțin sosul și ajunge la consistența dorită.

În timp ce  fierbe, se  condimenteză cu sare și piper și se asezonează cu puțin oregano și busuioc. Pastele fierte se așează pe farfurie. Peste se pune carnea cu sosul și cașcavalul ras.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.