Furt de telefoane mobile

Publicat de actualitati-arad in 22 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaLuni, 21 martie a.c., un echipaj al Grupei de Supraveghere și Intervenție Lipova din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a fost sesizat cu privire la furtul unor telefoane mobile.

Echipajul s-a deplasat de urgență la adresa precizată, unde jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta a precizat că, în seara anterioară, a primit, în apartamentul în care locuiește cu doi frați, un tânăr despre care știe că își are domiciliul în comuna Șiștarovăț din județul Arad.

Tânărul a plecat în dimineața următoare, iar la scurt timp, gazdele au observat că le lipsesc patru telefoane mobile.

Jandarmii au identificat persoana suspectată, la verificări rezultând că aceasta este Alexandru C. în vârstă de 21 de ani.

Având în vedere plângerile depuse, jandarmii au întocmit actele de sesizare, necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare