Furt de arbori depistat de jandarmii arădeni

Publicat de actualitati-arad in 18 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaUn echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în flagrant, două persoane care sustrăgeau material lemnos dintr-o pădure aflată în zona comunei Petriș, din județul Arad.

Una dintre persoane a fost depistată pe marginea unui drum, lângă o stivă de lemne, în timp ce tăia arbori, cu ajutorul unei drujbe.

Cea de-a doua persoană a fost depistată într-o pădure din apropiere, în timp ce transporta un buștean, cu ajutorul unui tractor cu troliu. Întrebate despre documentele de exploatare și transport pentru materialul lemnos, persoanele au declarat că nu le au asupra lor și că, cele pe care le au, sunt expirate.

Persoanele au fost identificate, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Arad și un altul, în vârstă de 30 de ani, din județul Timiș.

Uneltele folosite, împreună cu arborii tăiați, din esență cer, au fost ridicate în vederea confiscării și lăsate în custodie, până la finalizarea cercetărilor.

Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare