Ziarul electronic al arădenilor

Fuliaș: „Fifor și Căprar cerșesc sprijinul UDMR după ce i-au hulit pe maghiari“

Andrei Fulias - PNL AradPreședintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, spune că PSD Arad a ajuns într-o situație atât de ingrată încât cele două „mari caractere” ale politicii arădene, parlamentarii Mihai Fifor și Dorel Căprar, au ajuns să cerșească sprijinul UDMR pentru a face majorități, asta deși recent cei doi îi huleau pe maghiarii din Arad.

„Uneori anumiți politicieni ne pun față în față cu situații ingrate și care mai de care mai pline de demagogie. Este și cazul celor două «mari caractere» ale politicii doljeano-arădene, Mihai Fifor și Dorel Căprar, unul președinte pe hârtie al PSD Arad, celălalt cârmaci din umbră al organizației.

Avem de a face în aceste zile cu declarații pline de dragoste la adresa UDMR și a maghiarilor din județul Arad, în speranța că vor reuși să constituie marjorități în consilii locale sau în Consiliul Județean. Totuși, ca tânăr care trăiesc în acest oraș de când m-am născut, aș spune spre deosebire de domnul Fifor, ca tânăr care mi-am asumat să fac pasul spre politică, dar spre o politică corectă și coerentă, nu pot să nu remarc ironia din acest mod de a cerși sprijinul unor oameni pe care până recent i-au hulit.

Nu acum multă vreme cei doi parlamentari PSD criticau finanțările Primăriei Municipiului Arad pentru evenimentele comunității maghiare din oraș. Tot recent, doljeanul Fifor spunea că Aradul, în care trăiesc deopotrivă foarte mulți maghiari, nu este un oraș european.

Că strategiile culturale, care cuprind și multe evenimente dedicate maghiarilor, sunt paranghelii sau, citez, «Circus Maximus» – deși habar n-are ce înseamnă «Circus Maximus», dar i se pare lui că sună bine atunci când face declarații negative. Mă întreb oare cum poți să aștepți să fii sprijinit de cei pe care i-au hulit? Cum pot să creadă că acești oameni își vor vinde sufletele și conștiința, așa cum își vând ei mandatele de parlamentari?!

«Curat caraghioz… curat mișel… curat murdar», vorba lui Caragiale”, transmite Andrei Fuliaș, președinte al Organizației Județene de Tineret a PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.