Ziarul electronic al arădenilor

Friptură de porc la tavă

Ingrediente:

1500 gr. pulpă de porc

750 gr. cârnați proaspeți și afumați

150 ml. bulion

două linguri pastă de ardei și gogoșari

3-4 linguri untură de porc

sare și piper după gust

Mod de preparare:

Se spală pulpa de porc și se taie felii de grosimea dorită. Se presară sare și piper peste feliile de carne.

Se amestecă bulionul cu pasta de ardei și gogoșari.

Se pune amestecul obținut peste bucățile de carne, se lasă cca. 30 minute la marinat în frigider, apoi se așează carnea în tava adâncă a cuptorului, se pune sosul rămas în tavă, se adaugă 3-4 linguri de untură, se pun din loc în loc bucăți de cârnați afumați și se dă tava la cuptor pentru o oră și jumătate.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *