Ziarul electronic al arădenilor

Francisc Kempf: „Primarul din Vladimirescu, repetent la accesarea de fonduri de la Guvern“

Județul Arad beneficiază în cadrul etapei a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală de nu mai puțin de 660 de milioane de lei pentru investiții în infrastructură.

Zeci de localități din județul Arad primesc finanțări pentru proiecte de reabilitare a drumurilor, școlilor, grădinițelor, iluminatului public și așa mai departe. Din păcate, există și primari care au fost incapabili să depună un proiect pe acest program, cum e și cazul primarului comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, de la PNL.

„Administrația comunei Valdimirescu, condusă de liberalul Ioan Crișan, este repetentă la accesarea de fonduri de la Guvern. În ciuda faptului că mai toate primăriile din județ au depus proiecte pe PNDL, Crișan de la Vladimirescu n-a fost în stare să întocmească o simplă cerere de finanțare. Probabil primarul Crișan a considerat că a rezolvat toate proiectele din comună și că nu mai are nevoie de nicio investiție.

Din păcate, în comuna Vladimirescu sunt încă foarte multe lucruri de făcut. Avem în comună străzi de pământ sau pline de gropi, fără canalizare, școlile și grădinițele au nevoie și ele de investiții, iluminatul public lasă de dorit pe multe străzi din Vladimirescu, Cicir, Mândruloc sau Horia.

Am fi putut face multe investiții, cu banii de la Ministerul Dezvoltării, dar din nefericire pentru cetățenii comunei, în fruntea primăriei avem o persoană depășită de situație, pentru care fondurile europene, guvernamentale sunt o necunoscută. Iar de pierdut, în urma igonoranţei  primarului, au doar cetățenii din Vladimirescu, Horia, Cicir și Mândruloc“, declară consilierul local PSD Vladimirescu, Francisc Kempf.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.