Fotografia zilei: Regretul unui bărbat

Publicat de actualitati-arad in 26 Mar, 2016 | 2 Commentarii

IMG_3765Unul dintre bărbații care au participat la o acțiune împotriva avorturilor, organizată sâmbătă, la Arad, a atras atenția celor din jur, cu mesajul pe care îl transmitea.

Bărbatul purta banner inadecvat condiției sale, însă acest lucru nu părea să-l deranjeze.

Banner-ul cu mesajul „Regret că am făcut avort!“ a fost purtat de bărbat mai multe minute, până când o femeie, participantă la acțiune, care a sesizat ridicolul situației, i l-a luat și i-a dat altul, cu un alt mesaj împotriva avortului.

Cititorii actualitati-arad.ro care surprind imagini deosebite din municipiul și județul Arad pot trimite fotografiile la adresa redactie@actualitati-arad.ro, acestea urmând să fie publicate pe site.

2

Share Button

comentarii

2 comments

 1. Ana says:

  98 % dintre femeile care au facut avort nu regreta.

  Avortul e o ALEGERE, nu o obligatie. Nu te obliga nimeni sa faci avort, alegi singura. Exista metode contraceptive, pastila de a 2-a zi, 5-a zi, prezervativ, anticonceptionale. Exista si avortul. Fiecare dupa cum vrea si dupa cum considera. Am prietene care au facut avort si nu regreta. Din contra, se bucura ca dupa ani de zile au facut COPII DORITI cu MAMA SI TATA, nu copii din flori care ajungeau la casa copilului sau si mai rau!

  Vreti sa ne intoarcem inainte de 89 sau ce? E un motiv pentru care avortul e un DREPT AL FEMEII pe care nimeni nu ar trebui sa lupte sa ni-l ia!
  De ce sa aducem copii NEDORITI pe lumea asta? De ce sa aducem copii care pot fi handicapati? De ce sa aducem copii care pot omora mama?

  Traim in 2016 sau in evul mediu? Mai bine militati pentru ceva pozitiv, PRO CEVA, nu ANTI drepturilor femeilor!!!!!!

 2. Annamaria says:

  Domnul, să nu se mai întâmple ! De data asta să-ți duci sarcina până la capăt și să naști un copil sănătos !

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare