FotoClubPro Arad a vernisat Salonul Internațional de Artă Fotografică

Publicat de actualitati-arad in 08 Oct, 2016 | Parerea ta

14Anul acesta salonul  a avut temă liberă color și monocrom, iar cele mai bune lucrări au fost premiate cu medalii de aur oferite de către Asociația Artiștilor Fotografi din România, de Image Collegue Society și de către Societatea Română de Artă Fotografică Dacică.

O parte dintre câștigători a fost prezentă la deschiderea expoziției, găzduită de sala Clio a Complexului Muzeal Arad.

Despre lucrările expuse, precum și despre importanța unui asemenea eveniment au vorbit prof.univ.dr. Lizica Mihut, președinta Casei Româno – Chineză, Filiala Arad, Bujor Buda, președintele Asociației Pro Urbe, Dan Pârvulescu inspector de specialitate în cadrul Centrului Cultural Județean Arad și Teodor Radu Pantea, reprezentant al juriului.

Președintele FotoClubPro Arad, Nelu Scirpciuc a precizat că „ne bucurăm că acum după cinci ani de la prima ediție, Salonul se bucură de o participare numeroasă. De la un an la altul interesul artiștilor fotografi din diferite părți ale lumii este tot mai ridicat iar noi ne bucurăm că recunoașterea și protocoalele încheiate sunt tot mai importante. Pe această cale doresc să mulțumesc Centrului Cultural Județean Arad, pentru sprijinul acordat, precum și AAFR, ICS și Societății Române de Artă Fotografică Dacică sub al căror patronaj s-a derulat această ediție.”

Și anul acesta cele mai bune 100 de lucrări au fost cuprinse într-un album al Salonului, ce a fost distribuit gratuit tuturor celor prezenți la vernisaj.  Expoziția poate fi vizitată până pe data de 16 octombrie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de FotoClubPro Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

Captcha Captcha Reload

bioportal.ro%20
apiland.ro
Carturesti.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Site-ul apare in Directorul Kappa Stiri Ziare