Fosta gimnastă Corina Ungureanu, candidat independent la europarlamentare

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2013 | 1 Commentariu

corinaFosta gimnastă Corina Ungureanu a anunţat, luni, că a decis să candideze independent la alegerile europarlamentare din 2014, asta după ce a demisionat din PSD, partid în care era înscrisă din anul 2012.

Corina Ungureanu este, în acest moment, consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu. Ea l-a sprijinit în campania pentru locale, când acesta a câştigat un mandat din partea PSD.

Fosta gimnastă nu a dorit să ofere detalii asupra motivelor care au determinat-o să candideze independent la europarmanetare, asta deşi era până de curând membru PSD.

„După ce am studiat cu atenţie actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare şi după ce am analizat obiectiv starea de fapt existentă în clipa de faţă pe scena politică românească, am decis să candidez în nume propriu, ca independentă. Pentru a mă conforma dispoziţiilor legale în materie, care prevăd în mod expres că la alegerile europarlamentare nu se admit candidaturi independente ale membrilor partidelor politice, mi-am înaintat demisia din Partidul Social Democrat”, precizează Corina Ungureanu într-un comunicat de presă.

Corina Ungureanu şi-a anunţat public candidatura sub sloganul „Gândiţi liber! şi a precizat că doreşte să fie susţinută de toţi oamenii care au o gândire liberă.

„Mizez pe sprijinul tuturor cetăţenilor români care gândesc liber şi care cred în rolul esenţial pe care îl joacă, într-un sistem democratic funcţional, societatea civilă”, mai afirmă Corina Ungureanu.

Corina Ungureanu este dublă campioană cu echipa de gimnastică a României în anii 1997 şi 1999, campioană europeană cu echipa în 1998 şi campioană europeană la sol în 1998.

Ungureanu nu profesează ca antrenor, ea explicând că proiectele la care lucrează în calitatea sa de consilier al primarului din Ploieşti nu-i lasă suficient timp pentru a antrena.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. alexandra says:

    buna ziua cu mult respect pt dumneavoastra sa ajungeti europarlamentar,de asemenea oameni avem noi nevoie,cu stima alexandra.
    as vrea sa scrieti niste detalii despre candidatura si sa trimiteti un formular pt adeziuni,tata a fost sportiv de performanta a facut volei in bucuresti,eu sunt studenta in anul 4 la drept si as dori sa va sustin candidatura,un nr de telefon daca se poate,al nostru este 0784747070
    o zi faina sa aveti din inima aradului cu drag alexandra.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare