A fost stabilită data Supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba 2018

Publicat de actualitati-arad in 19 Dec, 2017 | Parerea ta

Nici nu s-a încheiat anul 2017, că organizatorii supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba îşi fac planuri pentru ediţia de anul viitor.

Viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar, a efectuat de curând o vizită de lucru la Bekescsaba, în cadrul căreia s-a întâlnit cu omologul său maghiar.

Cu această ocazie s-a stabilit data când va avea loc cea de a XXI-a ediţii a tradiţionalului eveniment sportiv transfrontalier. Este vorba despre zilele de 2 şi 3 iunie 2018.

„Vorbim despre un eveniment tradiţional, care creşte în popularitate cu fiecare ediţie. Pentru noi este o satisfacţie imensă faptul că se doreşte continuarea lui”, a declarant viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

Peste 1.500 persoane din mai multe ţări au participat la ediţia din acest an a supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba. Concurenţii au avut de alergat în total 200 de kilometri. Valoarea totală a premiilor a fost de 8000 de euro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare