Ziarul electronic al arădenilor

Forum Economic Internațional la Arad, 21-23 aprilie

Între 21-23 aprilie 2017, se va desfășura, la Arad, Forumul Economic Internațional cu tema „Dezvoltarea economică în context regional și internațional: premise, provocări, oportunități”.

Organizat de către Patronatul Național Român, filiala Arad, și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație, evenimentul economic va reuni firme din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Italia, reprezentând un prilej optim de colaborare interregională și internațională.

„Forumul Economic Internațional de la Arad se anunță a fi un eveniment economic de referință pentru mediul de afaceri din Europa de Est. Deja și-au anunțat participarea numeroase firme din țară, Italia, Republica Moldova, Serbia și Ungaria, ceea ce ne îndreptățește să considerăm că forumul din luna aprilie va îndeplini așteptările firmelor participante.

Totodată, evenimentul va reprezenta o bună oportunitate și pentru promovarea județului Arad la nivel internațională. Firmele care doresc să participe pot scrie pe adresa de e-mail: centruliad@gmail.com. La această primă ediție, nu se percepe taxă de participare”, a declarat dr.Antoniu Martin, președinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.