FC propune o lege pentru despăgubirea celor furaţi de regimul communist

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2013 | Parerea ta

IMG_0580Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, care este și senator de Arad, a anunţat că formaţiunea politică pe care o conduce a propus o lege pentru despăgubirea celor care au fost furaţi de regimul comunist, susţinând că sunt oameni care aşteaptă această reparaţie morală de 23 de ani.

“Până zilele trecute auzeam: «Voi ce faceţi acolo, sunteţi mici, nici nu vă auziţi». Aşa de mici suntem încât zilele trecute partidul nostru a fost cel care a propus pentru prima dată o lege corectă de despăgubire a celor care au fost furaţi de regimul comunist. Aceasta este menirea noastră, să dăm înapoi ceea ce omul merită şi sunt sute de mii de oamenii, unii la o vârstă foarte înaintată, care aşteaptă această reparaţie de 23 de ani”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu consideră că politicienii din România ultimilor 23 de ani şi-au bătut joc pentru că nu au dat dreptul celor care li se cuvine acest lucru.

“Şi-au bătut joc marii oameni politici din România 23 de ani de zile, nedând dreptul celui care i se cuvine, după ce a fost furat, tâlhărit sau chiar omorât de regimul comunist”, a mai declarat Ungureanu.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare