Ziarul electronic al arădenilor

Foietaj cu ciocolată

Ingrediente:

un pachet foietaj

crema de ciocolată

zahăr pudră

Mod de preparare:

Aluatul se taie în 4 apoi, pe rând, fiecare bucată se întinde cu sucitorul pe masa de lucru tapetată cu făină.

Fiecare foaie întinsă se taie în 8 din care 4 bucăți se crestează  fie cu o rolă de tăiat fie cu un cuțit.

Pe bucățile necrestate se pune câte o linguriță de cremă de ciocolată apoi se așeazî peste ele bucățile crestate și se apasă marginile de jur împrejur cu furculița.

Se așează foietajul umplut în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.

Se scoate tava din cuptor și după ce s-au răcit puțin, se pudrează cu zahăr pudră.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.