Foietaj cu ciocolată

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

un pachet foietaj

crema de ciocolată

zahăr pudră

Mod de preparare:

Aluatul se taie în 4 apoi, pe rând, fiecare bucată se întinde cu sucitorul pe masa de lucru tapetată cu făină.

Fiecare foaie întinsă se taie în 8 din care 4 bucăți se crestează  fie cu o rolă de tăiat fie cu un cuțit.

Pe bucățile necrestate se pune câte o linguriță de cremă de ciocolată apoi se așeazî peste ele bucățile crestate și se apasă marginile de jur împrejur cu furculița.

Se așează foietajul umplut în tava tapetată cu hârtie de copt și se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.

Se scoate tava din cuptor și după ce s-au răcit puțin, se pudrează cu zahăr pudră.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare