Focuri de armă pe autostrada Arad-Timișoara

Publicat de actualitati-arad in 17 Nov, 2013 | Parerea ta

autoPolițiștii arădeni au tras mai multe focuri de armă pentru a reține trei persoane care furau motorină dintr-un autotren parcat pe autostrada Arad-Timișoara.

În urma unei acțiunii organizate pentru combaterea furturilor de combustibil din autocamioane, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală şi Biroului Autostrăzi Arad au prins, în cursul noptii de sâmbătă de duminică, în flagrant, pe Ionel T., de 33 ani, Viorel B., de 23 ani, și Cătălin T., de 21 ani, toți din localitatea Orțișoara, din judeţul Timiș.

Poliţiştii au plasat un autocamion într-o parcare de lângă localitatea Şagu, iar în timpul nopţii au surprins trei persoane care sustrăgeau carburantul din rezervor.

„Cei trei sustrăgeau motorină dintr-un autotren marca Volvo, care se afla staționat într-o parcare pe autostrada Arad -Timișoara. Deşi au fost somaţi în mod regulamentar de poliţişti, cei trei suspecţi au încercat să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare şi au fost trase mai multe focuri în plan vertical“, se menționează într-un comunicat de presă al IJP Arad.

Pentru reținerea hoților, polițiștii au tras opt focuri de armă în plan vertical.

Cei trei bărbaţi, care aveau asupra lor două canistre pline cu motorină furată, au fost prinşi şi reţinuţi de poliţişti, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare