Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Florin Tripa: „Politrucii de la PNL Arad confundă banii județului cu averea personală“

Asistăm în ultima perioadă la tot mai multe ieșiri în decor a celor de la PNL Arad, care dispun tot mai des de banii publici ca de propria avere.

Asistăm la derapaje ale conducerii CJA, ale primarilor PNL din județ, ale unor aleși locali și județeni care se comportă ca pe propria moșie, în funcțiile pe care le dețin vremelnic.

„Politrucii de la PNL, foști pedeliști ascunși sub sigla liberală, confundă banii județului cu averea personală, au impresia că sunt stăpânii Aradului, iar cetățenii, primarii de la alte partide, consilierii județeni care nu sunt de aceeași culoare politică sunt sclavii lor.

L-am auzit de nenumărate ori pe președintele CJA Iustin Cionca vorbind despre cum împarte el banii județului, în funcție de mofturile, antipatiile sau simpatiile sale. Am auzit-o zilele trecute, la Păuliș, pe Elena Udrea de Arad, fostul ministru PDL Claudia Boghicevici, amenințându-l pe primarul Ioan Turcin că nu va mai primi niciun ban de la CJA, dacă nu va fi lăsată să ia cuvântul la zilele comunei, alături de așa-zis-ul viceprimar PNL.

Ultimul pe lista „stăpânilor“ de la PNL este domnul Retter, fost primar al orașului Pâncota, despre care știm cu toții cum a administrat orașul. Printr-un comunicat semnat PNL Pâncota, pentru că niciun membru nu are curajul să-și asume minciunile lansate în spațiul public, liberalii ne transmit că Iosif Retter a adus 100.000 de lei de la Consiliul Județean Arad pentru pistele de biciclete de la Pâncota.

Acești oameni vorbesc despre banii județului ca și cum i-ar scoate din pușculița proprie. PNL ne spune că Retter a adus, de la CJA, bani la Pâncota, de parcă nu ar fi fost alocați Primăriei, ci unei persoane fizice. Boghicevici ne spune că nu mai dă niciun ban Păulișului, fiindcă nu s-a urcat Măria Sa pe scenă, să le spună oamenilor cum le-a tăiat salariile, în 2010, cu două mâini.

Iustin Cionca își bate joc de stațiunea Moneasa și refuză să sprijine acțiunile din această localitate de interes strategic pentru județul Arad, pentru simplul motiv că primarul este de la PSD. Ba mai mult, blochează mijloacele de transport, astfel încât arădenii să nu poată participa la aceste acțiuni.

Cei de la PNL nu au înțeles că tocmai această aroganță, această atitudine de vătaf, i-a făcut pe arădeni să le dea cartonașul roșu la alegerile din decembrie 2016. Mai ales doamnei Boghicevici, căreia arădenii i-au spus cât se poate de clar că nu mai poate reprezenta județul nostru în Parlamentul României, după două mandate de tristă amintire în funcția de deputat, în urma cărora a rămas doar celebrul vot pentru tăierea salariilor și pensiilor românilor.

Suntem convinși că în 2020, arădenii nu vor mai vota baroni portocalii nici la nivel local, nici la nivel județean, iar normalitatea va fi reinstaurată în administrația Aradului, după 16 ani de abuzuri și lipsă de respect față de banul public și față de cetățeni“, declară deputatul PSD Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

PNL Arad: „Covrigul uscat al deputatului Tripa”

Nu a fost destul pentru deputatul Florin Tripa că a tăcut vinovat atunci când PSD a luat banii arădenilor și i-a dus în județele pe care le controlează.

Tripa ar vrea acum ca și bruma de bani rămasă Aradului să fie confiscată tot de PSD și folosită pentru chefurile parlamentarilor și primarilor psd-iști, prin județ.

În aproape un an de zile nu a demonstrat nici competență, nici eficiență și nici patriotism local în Parlamentul României. Cu Tripa sau fără Tripa în Parlament, pentru Arad era același lucru, deși dacă în locul său ar fi fost un deputat priceput, județul nostru ar fi avut probabil de câștigat.

Ultima izbucnire a psd-istului Tripa se referă la faptul că nu poate face băi de mulțime și nu se poate distra cum vrea el pe banii arădenilor, fiindcă instituțiile subordonate Consiliului Județean Arad funcționează în temeiul legii și nu la comandă politică.

Desigur, Tripa ar putea organiza chermeze și mese întinse din banii pe care i-a adus el ca parlamentar pentru primăriile din județul Arad.

Doar că nu i-ar ajunge nici de un covrig uscat și o cafea lungă, pentru că, așa cum au putut arădenii constata, în loc să reprezinte interesele Aradului în Parlament, Tripa și ai săi reprezintă interesele PSD împotriva Aradului.

Cât despre sfaturile de alde Tripa, noi acceptăm opiniile, sfaturile, observațiile și criticile tuturor celor care lucrează pentru arădeni și pun umărul la dezvoltarea Aradului, dar nu acceptăm lecții de la cei care pierd timpul bârfindu-i pe cei care muncesc.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.