Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „PNL depăşeşte măsura şi necinsteşte memoria lui Avram Iancu“

florin-tripa-12-septembrie-2016Consilierul judeţean PSD Florin Tripa semnalează abuzul fără precedent comis, ieri, la Ţebea de către conducerea Consiliului Judeţean Arad, acela de a alătura, pe un cort instalat la faţa locului, sigla PNL cu însemnele instituţiei.

„Mă întreb cine a mandatat această tentativă grosolană de politizare, o încercare de a acumula capital electoral pe fondul unei sărbători dedicate memoriei eroului naţional Avram Iancu.

În definitiv mai un pic şi călcaţi pe urmele lui Csibi Barna, ca nivel de insolenţă, domnule Cionca! Evident că nu este nici legal, nici etic, nici moral să contopiţi cu ocazia unei sărbători a tuturor românilor simbolistica propriului partid cu efigia unei instituţii a Statului, pe care prin forţa lucrurilor o conduceţi.

Ar trebui să vă dea de gândit, independent de gradul dumneavoastră de instruire şi cultură şi să realizaţi că un asemenea afront nu poate trece nepedepsit.

Pentru informarea conducerii liberale a CJA, funcţionarea acestei instituţii este reglementată de Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, document care în mod sigur nu pomeneşte despre asemenea barbarii şi nici nu permite libertăţi de reprezentare de o factură eminamente stalinistă. Ba zic eu să vedeţi dacă nu este cumva şi anticonstitutional.

Partidul, poporul şi instituţiile statului în aceeaşi pălărie, partidul-Stat, sunt jucării de propagandă care aparţin unei epoci pe care o credeam cu toţii de mult apusă.

Nu e prima ocazie în care Iustin Cionca se comportă ca un prim secretar comunist şi episodul în care şi-a vărsat mânia proletară asupra primarului de la Moneasa, Ioan Herbei, constituie un exemplu grăitor.

Luând în considerare abuzul comis ieri si gravitatea sa, nu pot decât să-i cer demisia domnului Cionca, care a dat dovadă că este nedemn de a conduce această instituţie, manifestându-se ca un politruc”, afirmă consilierul judeţean Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

pnl-tebea

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *