Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: PNL Arad privează peste 42.000 de copii din judeţ de programul „Cornul şi laptele”

florin-tripa-13-octombrie-2016Consilierul județean Florin Tripa consideră că este inacceptabilă atitudinea conducerii CJA de a priva mii de copii din județul Arad de programul “Cornul și Laptele” datorită unor interese și preocupări meschine.

„În loc să organizeze licitații specifice conform reglementărilor legale, Iustin Cionca preferă să se plimbe cu suita prin județ ca agent electoral al PNL, făcând jocuri de imagine, în timp ce preșcolarii și elevii sunt văduviți, la peste o lună de la începerea şcolii, de ceea ce li se cuvine printr-un program național care le este dedicat.

Între timp schema de personal a Consiliului Județean crește exponențial, se instituie depatamente fantomă ce înghit zeci și zeci de politruci, unicul scop fiind cultivarea imaginii partidului în prag de alegeri.Și asta în vreme ce problemele cetăţenilor sunt cu totul şi cu totul altele”, spune Florin Tripa.

Prin această atitudine de sfidare, afișată de la începutul anului școlar, conducerea liberală a CJA a produs un blocaj ce a atras în mod îndreptăţit mânia părinților.

„Este un fapt fără precedent, mai ales că aici este vorba despre copiii noștri și nu despre drumuri județene lăsate de izbeliște sau clientela politică parazită a PDL-PNL. Pentru unii dintre aceşti copii, aflaţi la limita sărăciei, cornul zilnic şi laptele constituie poate singura masă zilnică regulată.

Acestei realităţi tragice i se suprapune zâmbetul sarcastic a lui Iustin Cionca, întregul nivel de demagogie şi incompetenţa sa şi a întregii echipe liberale care îl secondează.

Cer imperativ conducerii CJA să explice public părinţilor a peste 42.0000 elevi de ce la mai bine de o lună de la începerea cursurilor şcolare programul naţional”Cornul și laptele” nu funcţionează la nivel de județ“, afirmă consilierul județean Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *