Florin Tripa: „Iustin Cionca recunoaşte: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii“

Publicat de actualitati-arad in 09 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPNL Arad nu reuşeşte să scape de metehnele băsismului şi ale PDL: obsesia acestor politicieni este să taie pensiile şi salariile!

La o emisiune locală de televiziune, fostul deputat Iustin Cionca şi emisarul PNL a dezvăluit planurile de guvernare ale PNL. În cadrul emisiunii, Cionca a spus: Dacă trebuie, vom tăia şi pensii şi salarii… Nu ştim asta, vedem ce o să se întâmple… Eu ca om politic, dacă trebuie să tai orice, asta fac!

„Domnul Cionca a scăpat porumbelul în emisiune! Dânsul a recunoscut că pentru PNL, pensionarii şi bugetarii pot fi sacrificaţi, atunci când o cer interesele clientelei de partid, fără să clipească! Este un cinism ieşit din comun. Mai mult, Iustin Cionca a considerat că majorarea pensiilor şi salariilor nu este un lucru bun, pentru că au crescut cheltuielile publice. Credem că aceste declaraţii arată adevăratele intenţii ale PNL la guvernare.

Desigur, domnul Cionca a omis câteva aspecte importante. În primul rând, majorările de salarii şi pensii se bazează pe creştere economică şi sunt sustenabile.

În al doilea rând, austeritatea nu a funcţionat pentru toţi. În timp ce au fost tăiate salariile şi pensiile, politicienii PDL, actual PNL s-au îmbogăţit, aşa cum se poate constata oricine le citeşte declaraţiile de avere. Aşadar, pensiile şi salariile au fost tăiate pentru a susţine afacerile unui grup de politruci de la PDL. Evident că din emisiune nu au lipsit nici minciunile.

Domnul Cionca spune că alternativa la tăierile de pensii şi salarii erau concedierile. Domnul Cionca oare crede că oamenii au uitat programul de concedieri pe care l-a susţinut!? Cred că arădenii şi românii ar trebui să ia aminte, să înţeleagă ce îi aşteaptă cu PNL la guvernare: tăieri de pensii şi salarii, concedieri, majorarea taxelor”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

De altfel, reprezentanţii PNL Arad crescuţi la şcoala PDL şi a lui Traian Băsescu sunt cunoscuţi pentru dublu limbaj, în funcţie de cum le sunt interesele. Fostul deputat Iustin Cionca s-a gândit să folosească în interes politicianist amânarea discuţiilor privind intrarea României în spaţiul Schengen.

„Pentru politicieni ca Cionca, premierul Ponta este de vină pentru orice nu merge bine în lume şi în ţară, deci şi pentru amânarea negocierilor pe Schengen. Problema este că acelaşi politician recunoaşte că România îndeplineşte toate condiţiile pentru a intra în Schengen, condiţii tehnice prevăzute de tratatele europene.

Este o contradicţie pentru oricine, mai puţin pentru politrucii fără scrupule. Pentru ei nu contează că la nivel european se discută global despre România şi Bulgaria, probabil în logica lui Cionca PSD este de vină şi pentru că Bulgaria nu intră în Schengen. Este un discurs oportunist şi politicianist care nu are ce căuta în dezbaterea publică”, a spus Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare