Florin Tripa: Ioţcu trebuia să le transmită parlamentarilor PDL care au tăiat pensiile şi salariile să le fie ruşine

Publicat de actualitati-arad in 19 Feb, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPSD Arad consideră neîntemeiată replica dată de Nicolae Ioţcu faţă de punctele de vedere exprimate de consilierii judeţeni social-democraţi în legătură cu bugetul.

„Faţă de orice problemă semnalată, Nicolae Ioţcu repetă ca o moară stricată că de vin sunt Guvernul Ponta şi parlamentarii PSD. Probabil Ioţcu este certat la partide de Gheorghe Falcă şi iese din când în când să facă pe luptătorul politic.

Realitatea arată că Aradul a primit în ultimii an sume importante din partea Guvernului Ponta pentru dezvoltare şi este prematur acum să vorbim despre bani pe care i-a pierdut Aradul, când suntem la începutul anului.

Deocamdată, ar fi mai bine ca Nicolae Ioţcu să folosească banii de la Guvern corect, pentru că a primit sumele necesare reabilitării drumului Arad – Felnac dar nu este în stare să facă o licitaţie valabilă şi să înceapă lucrările. Modificarea modului de alocare a banilor către administraţiile locale a fost provocată de politruci ca Nicolae Ioţcu, de baroni locali care au împărţit fondurile după bunul lor plac şi nu au alocat fonduri pentru dezvoltare celor din opoziţie.

Cred că Nicolae Ioţcu ar trebui să aibă bunul simţ să se abţină de la comentarii faţă de parlamentarii PSD. El trebuia să le transmită să le fie ruşine parlamentarilor PDL care au tăiat pensiile şi salariile şi care au majorat TVA de la 19% la 24%, nu celor de la PSD care au majorat salariile şi pensiile şi care lucrează pentru reducerea TVA.

De altfel, marele apărător al Aradului Nicolae Ioţcu nu a avut curajul să spună nimic nici atunci când Băsescu şi ai săi vroiau să desfiinţeze judeţul Arad, dar acum s-a trezit să facă gălăgie”, a spus consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare