Ziarul electronic al arădenilor

Florin Tripa: „Bugetul județului Arad se împarte în funcție de interesele firmelor de partid“

Conducerea Consiliului Județean Arad dovedește încă o dată că nu e preocupată de interesele cetățenilor, ci doar de bunăstarea firmelor de casă.

Astfel, s-a ajuns ca milioane de lei să fie alocate pentru studii și proiecte fără nicio finalitate sau pentru sărbători câmpenești.

„Conducerea CJA a lăsat deoparte și în acest an interesele cetățenilor și a împărțit banii județului în funcție de interesul firmelor de casă.

Avem peste 50 de miliarde de lei vechi pentru tot felul de chermeze și sărbători câmpenești, în timp ce drumurile județene sunt un pericol public, în timp ce spitalele arată jalnic. Conducerea CJA cheltuie milioane de lei pe studii și proiecte care nu mai pot beneficia de finanțare europeană, fiindcă acele axe sunt închise.

Dar ce contează că se aruncă banii cetățenilor pe apa Sâmbetei, când firmele de partid trebuie hrănite de la bugetul Aradului. În schimb, adevăratele probleme ale județului nu sunt rezolvate. Solicitările primarilor au fost aruncate în sertarele CJA, fiindcă nu existau bani și pentru satisfacerea nevoilor clientelei și pentru solicitările primăriilor.

În loc să dea peste 5 milioane de lei pe chefuri electorale, cei de la CJA puteau aloca sumele solicitate de Primăria Ineu pentru drumul Ineu – Schit Tămad, sau sumele solicitate de Primăria Vârfurile, pentru drumul comunal 41, Vârfurile – Poiana, sau sumele solicitate de Primăria Pleșcuța, pentru cofinanțarea proiectelor locale.

Sunt doar câteva exemple, dar lista ar putea continua cu fiecare comună sau oraș în parte. Din păcate, aceste solicitări au fost ignorate de conducerea CJA, iar bugetul județului se împarte în funcție de interesele firmelor de partid, nu de cele ale arădenilor“, declară deputatul PSD Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.