Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Florin Tripa: „Asumaţi-vă responsabilitatea dezastrelor pe care le-aţi generat, domnule Bîlcea!”

Deputatul  PSD Florin Tripa rămâne surprins de calitatea de „inchizitor şef” pe care şi-o arogă mai nou liberalul Sergiu Bîlcea, care într-un exces de zel îi interpelează în presă cu tupeu pe parlamentarii PSD de Arad.

„În ce calitate ne trage la răspundere domnul Bîlcea? De vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Arad?, ca lider PNL? sau de co-organizator şi incitator adjunct al protestelor stradale, alături de Gheorghe Falcă.

Voi cita exact din domnul Bîlcea: „Și îi așteptăm diseară în stradă…”. Cine? dumneavoastră şi primarul? Adică grupul de politicieni care au nenorocit oraşul Arad şi judeţul! Aveţi insolenţa şi tupeul să vorbiţi în numele arădenilor???!!!

Bani publici aruncaţi pe gard pentru acţiuni propagandistice de cea mai joasă speţă, lucrări de infrastructură executate cu două măini stângi şi la costuri babilonice, falimentul şi proasta administrare a unor societăţi din subordine… cam la asta se rezumă eşecul administrativ Falcă-Cionca-Bîlcea.

Pretindeţi că vorbiţi în numele cetăţenilor, cei care pe 11 decembrie v-au servit o corecţie binemeritată la vot, optând pentru normalitate, creştere economică şi bunăstare.

Lăsaţi la o parte ipocrizia şi oportunismul ieftin şi asumaţi-vă responsabilitatea dezastrelor pe care le-aţi generat în cunoştinţă de cauză sau din incompetenţă.

Vă spun eu unde sunt parlamentarii PSD de Arad, în Parlamentul României, acolo unde am fost trimişi de arădeni pentru a ne face datoria şi a-i reprezenta cu cinste, profesionalism şi onestitate”, afirmă deputatul PSD Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Sergiu Bîlcea: „Deputatul Tripa ar fi bine să arate mai mult respect, din cauza acestei atitudini sfidătoare a pesediștilor au ieșit românii în stradă!”

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, reacționează într-un comunicat de presă față de limbajul suburban folosit de deputatul Florin Tripa și jignirile pe care Tripa le proliferează în spațiul public.

Cuvintele folosite de Florin Tripa sunt specifice limbajului de mahala, acolo unde PSD a dus, de altfel, politica românească.

„Înțeleg agitația pesedistului Tripa, însă ar trebui să se controleze, fiindcă domnul Tripa este plătit din banii noștri nu să fie obraznic și cu aere de superioritate. Când oamenii ies în stradă, îți arată obrazul și îți reproșează că i-ai mințit și că ți-ai bătut joc de țară, decent ar fi să nu vorbești despre „tupeu”, „incitatori”, „nenorocire”, „insolență” și iar „tupeu”, „joasă speță”, „ipocrizie”, „dezastre”, „incompetență”. Florin Tripa ar fi bine să arate mai mult respect față de cetățeni, să nu se considere deasupra românilor, un fel de șef care nu dă socoteală nimănui. Tocmai din cauza acestei atitudini sfidătoare a pesediștilor au ieșit românii în stradă”, spune Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, revine cu solicitarea adresată parlamentarilor, inclusiv celor de la PSD, de a vota împotriva grațierii. „Deputatul Tripa ne transmite că parlamentarii PSD de Arad sunt în Parlamentul României, acolo unde au fost trimişi de arădeni pentru a-și face datoria şi a-i reprezenta cu cinste, profesionalism şi onestitate. Asta spun și eu: să fie cinstiți, profesioniști și obiectivi și să nu îi scape de pușcărie pe corupți, așa cum vrea Guvernul PSD! Ați văzut că se poate, există și pesediști decenți care și-au dat demisia fiindcă nu sunt de acord să fie părtași la acest abuz de putere. Iată, Florin Tripa are și modele de bun simț la care se poate raporta, chiar în PSD” – a concluzionat vicepreședintele PNL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

CITITI SI: Sergiu Bîlcea: „Pesediștii s-au ascuns. Arădenii i-au așteptat degeaba pe Fifor și Căprar, în fața Primăriei”

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *