Ziarul electronic al arădenilor

Florin Mariș (PNL Arad): „Fifor, Căprar și echipa PSD – niște incompetenți care se fac de râs”

florin-maris-11Consilierul local liberal Florin Mariș se declară consternat de pesediștii incompetenți promovați de Fifor și Căprar în Consiliul Local Municipal.

Lipsa de calitate a aleșilor locali PSD, care spun aberații pe bandă rulantă în ședințele de consiliu, creează des momente vesele.

„Pesedista Anca Stoenescu s-a arătat iritată în ultima ședință CLM, că CET Hidrocarburi funcționează cu… combustibil lichid.

Cu ce, doamnă??? Fiindcă la prima sa interpelare am rămas toți mască de prostia asta colosală, Stoenecu a repetat-o. Nu știe ea cum e cu combustibilul, poate mai și confundă hidrocarburile cu carbohidrații.

Ce mă surprinde, totuși, este că asistența s-a stăpânit magistral și nu a izbucnit în hohote de râs. Nu-i nimic, râdem la următoarele declarații”, a declarat Florin Mariș.

A devenit o obișnuință că gașca lui Fifor și Căprar, care și-a câștigat locul în Consiliu prin obediență față de acești indivizi de proastă calitate, să scoată perle pe bandă rulantă.

Asta demonstrează că nu înțelege nimic din administrația locală și ia cuvântul numai pentru mesaje populiste. Înțelegem că ura împotriva primarului i-a determinat pe pesediști să trimită în Consiliul Local o echipă agresivă și gălăgioasă, dar asta nu scuză incompetența totală de care dau dovadă consilierii locali PSD.

„Oameni buni, vă faceți de rușine și ne faceți de rușine pe toți! Luați-vă în serios rolul de consileri locali și încetați să mai debitați prostii, măcar din respect față de puținii arădeni care v-au votat, dacă nu aveți respect față de toți arădenii”, a spus consilierul local municipal PNL Arad,  Florin Mariș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *