Galiș: Am demisionat pentru a demonstra că în PNL există onoare

Publicat de actualitati-arad in 04 Jun, 2014 | Parerea ta

galis-300x244Florin Galiș susține că a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Arad pentru a demonstra că în partid există „onoare și demnitate“.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Galiș a făcut câteva precizări privind demisia sa, „din respect față de adevăr și din considerație pentru valorile Partidului Național Liberal“.

„Mi-am dat demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Arad pentru a demonstra că în PNL există onoare și demnitate. Am convingerea că organizația municipală va aprecia cei aproape șase ani de activitate politică, în care am condus organizația, ca o perioadă de progres în politica arădeană. Rezultatele mai slabe de la alegerile europarlamentare nu reprezintă insuccesul organizatiei municipale într-un moment politic complex al PNL în mediul urban, ci un moment de analiză corectă a potențialului și calității membrilor organizației, în integralitatea ei“, a spus Florin Galiș.

Galiș a mai spus că rămâne fidel Partidului Național Liberal. „Sunt convins că, într-un viitor apropiat, alături de colegii mei din PNL ne vom bucura că România va avea un președinte susținut de formațiunile de dreapta. Pentru mine, 2014 este un an de analiză și reflecție. Toate acestea pentru a avea un parcurs bun în anul electoral 2016, când PNL se va afla în prim-plan și la Arad“, a încheiat Florin Galiș.

Florin Galiș a demisionat, la sfârșitul lunii mai, din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Arad. După această demisie, Călin Abrudan a fost numit președinte interimar al organizației municipale a PNL Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare