Ziarul electronic al arădenilor

Flori și diplome pentru 50 de ani de căsătorie

IMG_5686GALERIE FOTO Cuplurile din Arad care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite luni, reprezentanții administrației locale arădene oferindu-le flori, câte o „Diplomă de aur“ şi un concert de valsuri şi polci susținut de orchestra Filarmonicii de Stat.

Evenimentul a fost organizat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Aradului.

Înainte de acordarea diplomelor, actorul Zoltan Lovas, prezentatorul evenimentului, i-a felicitat pe cei prezenţi şi i-a invitat pe domni să le sărute mâna doamnelor, pentru a demonstra că dragostea dintre ei s-a păstrat şi după jumătate de secol.

Anul acesta, peste 150 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost prezente la evenimentul organizat de Primăria municipiului Arad.

Cei care au împărţit câte un trandafir sărbătoritelor şi felicitări cuplurilor au fost viceprimarul Aradului, Călin Bibarţ, și consilierii locali Adrian Barbeş, Florin Mariş, Ionel Bulbuc, Mariana Cismaşiu Laura Andreș şi Geanina Pistru.

Cei mai mulți dintre sărbătoriți au fost însoțiți de copii, nepoți sau strănepoți.

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă au spus că secretul longevităţii vieţii în doi este, în primul rând, toleranţa, apoi iubirea şi, nu în ultimul rând, respectul faţă de partenerul de viaţă.

Începând din anul 2006, administraţia publică locală a decis ca, în fiecare an, cu prilejul Zilelor Aradului, să fie sărbătorite, în cadru festiv, cuplurile din municipiu, care împlinesc, în cursul anului curent, 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

text&foto: actualitati-arad.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *