Ziarul electronic al arădenilor

„Flori de mină“ la teatru și „Spărgătorul de nuci“ la Marionete

Două sunt spectacolele de care publicul arădean se poate bucura în acest weekend. Ultimul weekend cu teatru din 2017, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

Și pentru că vremea darurilor inspirate se apropie cu pași repezi, primii care vor avea parte de astfel de daruri sunt cei mai mici dintre spectatorii arădeni.

Și asta pentru că, duminică, 17 decembrie, la orele 11.00 ale dimineții, ei sunt poftiți cu drag, în sala Trupei Marionete, la un spectacol la care, de data aceasta, accesul este gratuit. Este vorba despre „Spărgătorul de nuci”.

O montare semnată de Cristian Pepino și a cărei scenografie este realizată de Cristina Pepino.

Povestea magică prinde viață grație actorilor: Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Oana Rogojină, Loredana Alexandrescu, Lăcrimioara Szlanko, Mircea Moș, Cristian Bordaș, Diana Andreea Iurcu și Darius Marcu.

Un sat secuiesc. Sărăcie și probleme sociale. O istorie de dragoste imposibilă și un final neașteptat.

Acesta este povestea spusă duminică seara, pe scena sălii Studio a TCISA de actorii: Ionel Bulbuc, Roxana Sabău, Ovidiu Ghiniță, Adriana Ghiniță și Florin Covalciuc.

Este vorba despre „Flori de mina” de Szekely Csaba, în regia lui Ștefan Iordănescu. Reprezentația este programată pentru ora 19.00.

Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 14 ani.

Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului sau, online, de pe biletmaster.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.