Ziarul electronic al arădenilor

Flavius Oncu: „PNL marchează un nou eşec administrativ la Hălmagiu“

Cu toate că se plâng în mod demagogic de absenţa fondurilor, o caracteristică oarecum comună a primarilor liberali din judeţ este faptul că nu sunt capabili să cheltuie banii alocaţi de Guvern.

După Ilie Cheşa, primarul din Secusigiu, campion la fonduri neexploatate şi investiţii zero, urmează un alt „greu”, Adrian Ţoca de la Hălmagiu, cel care recent nu a fost capabil să modernizeze strada Avram Iancu din comună.

„Ne-am obişnuit ca Adrian Ţoca doar să se facă că administrează treburile Hălmagiului, când în fond preocupările sale sunt de cu totul altă natură.

Datorită incompetenţei şi neimplicării sale, comuna a pierdut recent 59.000 lei, bani pe care mult prea leneşul primar liberal nu a fost capabil să îi cheltuie şi care au fost realocaţi Ineului, deoarece dacă sumele nu erau transferate spre altă primărie, banii se întorceau la Bucureşti.

La fel de tragic stau lucrurile cam în toate sectoarele la Hălmagiu, iar investiţiile lipsesc sau trenează impardonabil. PNL-iştii au demonstrat cu vârf şi îndesat că nu sunt capabili să facă administraţie performantă în comună sau să reprezinte în mod decent interesele cetăţenilor”, spune consilierul local PSD Flavius Oncu

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.