Flavius Măduţa este noul preşedinte al organizaţiei municipale PSD Arad

Publicat de actualitati-arad in 02 Mar, 2013 | Parerea ta

Flavius MadutaDeputatul Flavius Măduța a fost ales, sâmbătă, președintele organizației municipale a PSD Arad.

Alegerile pentru șefia organizației municipale s-au desfășurat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“, în prezența a 432 de delegați. Măduţa nu a avut niciun contracandidat pentru funcţia de preşedinte.

În discursul său, Flavius Măduţa a pus accent pe ideea de unitate şi pe nevoia de încredere reciprocă.

„În decembrie, am fost singurul candidat din municipiul Arad care a obţinut peste 50%. Nu a fost uşor, pentru că nu am luptat doar cu Mihail Neamţu – ar fi fost probabil foarte simplu – am luptat şi împotriva unui fost prim-ministru, şi mai ales împotriva sistemului pus la punct de Gheorghe Falcă. Am avut o echipă, am avut o strategie şi împreună am reuşit! Simt că încrederea pe care mi-aţi acordat-o dumneavoastră şi alegătorii mă obligă să îmi asum mai multe responsabilităţi“, a declarat Flaviu Măduța.

Noul președinte al organizației municipal PSD Arad a spus că nu vede acest mandat ca pe „un privilegiu“.

„Consider că mă obligă să fac performanţă. De aproximativ 10 ani, Aradul este condus de o caracatiţă politică. Forţa PDL nu s-a bazat însă pe competenţă, ci pe slăbiciunile celorlalte partide. Dezbinarea, intrigile, oamenii care au alergat după mize mici au slăbit PSD. Trebuie să găsim în interior, în grupul nostru, forţa de a câştiga. Trebuie să fim uniţi, să fim activi, să fim implicaţi şi vom fi câştigători.” a mai afirmat deputatul Măduța.

Prezent la lucrările conferinţei, liderul PSD Arad, Dorel Căprar a urat succes noii echipe. El accentuat nevoia de unitate, a cerut implicare şi multă muncă din partea tuturor membrilor PSD.

În cadrul Biroului municipal, Corina Cuedan a fost aleasă în funcţia de secretar executiv, noii vicepreşedinţi sunt Ilie Cheşa, Cristian Hotea, Silviu Rus, Gheorghe Vidu, Vasile Cătană, Marin Lupaş, Iulian Duţă şi Mihai Borzan, iar trezorier a fost votată Daciana Drai.

Din Biroul Municipal fac parte de drept, în calitate de vicepreşedinţi, Cecilia Irimie (preşedinte OFSD), Flavius Vărşendan (preşedinte TSD), Cristian Voia (preşedinte OPSD).

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare