Filmul „La capătul lumii“, proiectat la cinematograful din Grădiște

Publicat de actualitati-arad in 23 May, 2017 | Parerea ta

Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit continuă seria de filme pentru copii de la cinematograful din Grădişte cu animaţia de aventură „La capătul lumii“.

Proiecția va avea loc sâmbătă, 27 mai, la ora 11.00.

Filmul urmăreşte călătoria fantastică şi peripeţiile unei tinere care se aventurează la Polul Nord.

„La capătul lumii“/„Tout en haut du monde“ este primul lungmetraj al regizorului Rémy Chayé şi a câştigat, printre altele, şi Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de Film de Animație de la Annecy în 2015.

Sinopsis:

1892, Saint Petersburg. Sasha, o fetiță din aristocrația rusă, a fost întotdeauna fascinată de viața de aventurier a bunicului său. Un explorator renumit, bunicul fetiței a construit o navă deosebită cu care a plecat să cucerească Polul Nord, însă nu s-a mai întors din expediția sa. Sasha pleacă pe urmele bunicului său pentru a găsi faimoasa navă și se aventurează într-o călătorie de neuitat.

Regia: Rémi Chayé

Durata: 81 minute

Rating: AG | audienţă generală

Film dublat în limba română

Intrarea la proiecție este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare