Ziarul electronic al arădenilor

Filmul „La capătul lumii“, proiectat la cinematograful din Grădiște

Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit continuă seria de filme pentru copii de la cinematograful din Grădişte cu animaţia de aventură „La capătul lumii“.

Proiecția va avea loc sâmbătă, 27 mai, la ora 11.00.

Filmul urmăreşte călătoria fantastică şi peripeţiile unei tinere care se aventurează la Polul Nord.

„La capătul lumii“/„Tout en haut du monde“ este primul lungmetraj al regizorului Rémy Chayé şi a câştigat, printre altele, şi Premiul Publicului la Festivalul Internaţional de Film de Animație de la Annecy în 2015.

Sinopsis:

1892, Saint Petersburg. Sasha, o fetiță din aristocrația rusă, a fost întotdeauna fascinată de viața de aventurier a bunicului său. Un explorator renumit, bunicul fetiței a construit o navă deosebită cu care a plecat să cucerească Polul Nord, însă nu s-a mai întors din expediția sa. Sasha pleacă pe urmele bunicului său pentru a găsi faimoasa navă și se aventurează într-o călătorie de neuitat.

Regia: Rémi Chayé

Durata: 81 minute

Rating: AG | audienţă generală

Film dublat în limba română

Intrarea la proiecție este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.