Filmul interactiv „Kiddo“, lansat oficial la Arad

Publicat de actualitati-arad in 21 Feb, 2013 | Parerea ta

AFIS Kiddo -1„Kiddo“, primul film interactiv din România, va fi lansat oficial, vineri, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad.

Filmat integral la Arad, „Kiddo“, în regia lui Millo Simulov, a fost promovat în cadrul unui turneu, care a cuprins Cannes, TIFF, București, Novi Sad, Pecs și alte festivaluri autohtone.

Filmul va fi lansat oficial la Arad, vineri, începând cu ora 19.00, ocazie cu care arădenii sunt invitaţi la Teatrul Clasic ”Ioan Slavici”.

La premiera găzduită de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ sunt invitaţi oficialităţi şi parteneri locali, oameni de afaceri, public pasionat de film şi reprezentanţi mass-media.

Aceştia vor putea interacţiona cu realizatorii filmului la o sesiune Q&A. „Şi pentru că este un moment unic, la final cei prezenţi sunt invitaţi să se fotografieze şi să ia autografe de la echipa de realizatori“, au anunțat realizatorii filmului.

Vineri dimineața, filmul va fi proiectat la Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă din Arad, unde s-au şi filmat câteva secvenţe.

„Ne-am dorit foarte mult să mergem cu filmul în penitenciar, mai ales că am şi filmat acolo câteva secvenţe. De asemenea, acest gen de film, interactiv, poate avea un impact mai mare asupra unor oameni în situaţia lor. Suntem curioşi de reacţiile şi de alegerile pe care urmează să le facă”, a declarat regizolul filmului, Millo Simulov.

Pe parcursul filmului, spectatorii vor alege pentru tânăra pusă în situaţii dificile, iar la final aceştia pot alege să se întoarcă şi să schimbe decizia.

După vizionarea de la Penitenciar, deţinuţii pot sta de vorbă cu regizorul Millo Simulov şi protagonista filmului Anamaria Maier.

Kiddo (19 ani) este o tânără pasionată de box care trece peste toate greutăţile pentru a ajunge la performanţă. Situaţia materială precară, un frate handicapat şi un tată alcoolic dezinteresat de pasiunea ei sunt toate premizele să o facă să renunţe. Cu toate acestea, Kiddo luptă atât în ring cât şi în viaţă pentru a dovedi talentul deosebit pe care îl are.

Din distribuția filmului fac parte  Anamaria Maier – Kiddo, Adrian Titieni – tatăl fetei, Constantin Florea – antrenorul, Dragoş Dumitru – prietenul fetei, Alin Popa.

Proiectul Kiddo este produs de Spider Film, scenariul şi regia fiind semnate de Millo Simulov, iar producător executiv este Onoriu Felea.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare