Ziarul electronic al arădenilor

Fifor&Căprar: PSD Arad se pregăteşte să dea curs proiectelor constructive

comunicat presaConducerea PSD Arad consideră că prin echipele de consileri locali şi judeţeni va putea să determine, prin proiecte şi amendamente, transformări de substanţă în favoarea cetăţenilor, în plan administrativ.

Senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi deputatul Dorel Căprar au adus astăzi în conferinţa de presă săptămânală argumente solide în acest sens.

„În ceea ce priveşte rezultatele obţinute la alegerile locale, vreau să mai spulber un mit care a circulat în ultimele zile în presă şi care nu are niciun fundament real.Nişte domni care fac gazetărie după ureche, fără documentare prealabilă, au încercat să acrediteze ideea că PSD Arad s-a plasat pe penultimul loc din ţară din punct de vedere al scorului electoral.

Nu este adevărat! Organizaţia din Arad ocupă locul 33 din 47 pe harta filialelor judeţene social-democrate.

Concret, este cel mai bun rezultat pe care l-am obţinut din 2004 încoace, avem 21 de primari şi 291 de consileri locali la nivel de judeţ, 11 consilieri judeţeni şi 7 consilieri pe linia Consiliului Local Municipal Arad. Vă asigur că referitor la componenţa echipelor de consilieri, trimitem oameni cu un potenţial uman şi profesional deosebit şi de o probitate morală ireproşabilă.

Avem proiecte, avem soluţii şi chiar din banca opoziţiei vom constitui o voce redutabilă şi determinantă, care de la nivel de comisii şi până la vot va face politică şi administraţie doar în beneficiul cetăţenilor şi a comunităţii locale”, afirmă senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiului Naţional al PSD.

„Am citit suficiente răutăţi în presa locală în ultima perioadă, declaraţii inexacte, unele scoase din context şi manipulate mai mult sau mai puţin abil, pentru a produce un efect contrar şi nu de puţine ori speculaţii gratuite bazate pe o logică fragilă.

Tocmai de aceea vreau să fi cât se poate de clar şi explicit şi aş începe prin a preciza că am decis să îmi depun mandatul de consilier judeţean şi să îmi continui munca ca deputat în Parlamentul României şi implicit proiectele legislative şi civice pe care le-am iniţiat în folosul celor m-au trimis prin vot în cel mai înalt for al ţării.

Sigur că în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Arad prioritatea numărul 1 rămâne materializarea tuturor proiectelor pe care le-am elaborat împreună cu echipa de consilieri judeţeni ai partidului.

Vorbesc aici în special despre infrastructură, respectiv drumuri judeţene şi mă refer la finanţarea, transparenţa şi corectitudinea alocării fondurilor, la prioritizarea investiţiilor şi bineînţeles calitatea lucrărilor. Cetăţenii nu vor să mai vadă drumuri de pământ, lipsa trotuarelor şi absenţa canalizării şi nici bani publici risipiţi în vânt.

Vom fi consecvenţi promisiunilor din campanie şi ne vom lupta pentru impunerea şi implementarea conceptului de agroturism, într-o formă fezabilă, în regiunile unde se pretează.

De asemenea, consider că se poate face mult mai mult pentru producătorii agricoli independenţi iar această categorie trebuie să fie sprijinită începând de la  producţie, desfacere, achiziţie şi până la distribuţie. De aceea consider esenţial dialogul şi întâlnirile cu producătorii, în vederea identificării şi centralizării problemelor pe care le întîmpină aceştia în practica curentă.

Suntem un judeţ bogat cu potenţial agricol imens şi o tradiţie pe măsură iar acum când am votat în Camera Deputaţilor legea ce prevede obligaţia prezenţei produselor alimentare româneşti în proporţie de 51% pe rafturile supermarketurilor, producătorii şi procesatorii din regiune se impune a fi promovaţi la adevărata lor valoare.

Dorim să impunem performanță şi echilibru în administrație şi avem o echipă puternică de consileri judeţeni pentru a reprezenta cu cinste, corectitudine şi coerenţă nevoile locuitorilor din judeţ”, spune deputatul Dorel Căprar, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.