Fifor: Sunt optimist că vom găsi împreună cu ministrul Sănătăţii o soluţie adecvată pentru Spitalul Matern

Publicat de actualitati-arad in 16 Mar, 2016 | Parerea ta

Mihai Fifor 15 martieSenatorul Mihai Fifor se arată optimist în ceea ce priveşte rezultatele vizitei pe care ministrul sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu o va efectua joi la Arad, datorită invitaţiei formulată de către senator în urmă cu două săptămâni.

„Am văzut în presă tot felul de tentative de capitalizare politică a vizitei ministrului la Arad, încercări ce vizează evident zona de imagine publică.

Pentru conformitate, ţin să precizez că domnul Patriciu Achimaş Cadariu şi-a afirmat disponibilitatea de a se deplasa în municipiu, în urma unei discuţii pe care am avut-o cu dânsul la sedinţa grupului senatorial PSD din Parlament, unde a participat în calitate de invitat.

A fost o nouă ocazie pentru a-i expune situaţia delicată şi în acelaşi timp ctitică în care se află Spitalul Clinic Matern şi a discuta o serie de variante posibile de ieşire din impas. Anterior am cerut sprijin guvernamental, împreună cu preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, privind construirea unei noi clădiri pentru maternitatea din Municipiul Arad, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Arad, printr-o adresă redactată în atenţia premierului Dacian Cioloş şi a ministrului sănătăţii.

Menţionez de asemenea faptul că domnul Achimaş Cadariu a acceptat să participe la o dezbatere publică ce va avea loc tot mâine la Prefectura Arad, pe tema incidenţei alarmante de cancer la nivelul judeţului Arad, dezbatere iniţiată de către deputatul Căprar şi de mine.

Sperăm ca prin aceste demersuri să realizăm o responsabilizare la nivel central faţă de problematica specifică din domeniul medico-sanitar din oraşul Arad şi din judeţ. Sigur că trebuie să fiu optimist că vom găsi deschidere, implicare şi sprijin din sfera guvernamentală şi că vom soluţiona împreună dificultăţile cu care se confruntă sistemul medical local”, afirmă senatorul PSD Mihai Fifor

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare