Ziarul electronic al arădenilor

Ficăței cu ciuperci în sos de bulion

Ingrediente:

1/2 kg ficăței de pui

un ardei gras roșu

o cutie ciuperci

3-4 linguri bulion

două linguri ulei

sare, piper

pătrunjel verde

Mod de preparare:

Ficățeii se dezgheață (dupa caz), se spală și se pun într-un vas termorezistent. Ardeiul se taie julien și se adaugă peste ficăței. Ciupercile se scurg bine de apă și se pun în vas peste ficăței și ardei. Se adaugă sare, piper și două linguri ulei.

Se prepară sosul de bulion. Se amestecă bulionul cu un pahar cu apă și se pune peste ficăței. Se dă la cuptor pentru 40 de minute. Când sunt gata, se presară deasupra pătrunjel tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.