Ficăței cu ciuperci în sos de bulion

Publicat de actualitati-arad in 07 May, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

1/2 kg ficăței de pui

un ardei gras roșu

o cutie ciuperci

3-4 linguri bulion

două linguri ulei

sare, piper

pătrunjel verde

Mod de preparare:

Ficățeii se dezgheață (dupa caz), se spală și se pun într-un vas termorezistent. Ardeiul se taie julien și se adaugă peste ficăței. Ciupercile se scurg bine de apă și se pun în vas peste ficăței și ardei. Se adaugă sare, piper și două linguri ulei.

Se prepară sosul de bulion. Se amestecă bulionul cu un pahar cu apă și se pune peste ficăței. Se dă la cuptor pentru 40 de minute. Când sunt gata, se presară deasupra pătrunjel tocat mărunt.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare