Festivalul Vinului 2016. PROGRAM

Publicat de actualitati-arad in 27 Oct, 2016 | Parerea ta

festivalul-vinului-2016-afis-a3Ediția din acest an a Festivalului Vinului de la Arad se va desfășura în perioada 28 – 30 octombrie, în Piața „Avram Iancu“, iar la acest eveniment vor participa producători din mai multe județe din vestul țării.

Pe lângă degustări de vinuri și produse tradiționale, organizatorii au pregătit și un program artistic, care va cuprinde spectacole de muzică populară și ușoară.

„La acest festival, considerat unul dintre cele mai importante festivaluri în aer liber din judeţul Arad, vor participa principalii producători de vin din vestul țării. Sperăm să fie un eveniment plăcut pentru cei care vor dori să deguste un pahar cu vin şi să petreacă în aer liber. În cadrul festivalului a fost pregătit şi un program artistic care va conţine o selecţie de muzică specifică acestui tip de eveniment, recitaluri folk, muzică populară, de petrecere şi muzică lăutărească, muzică ușoară”, a precizat Daniela Pădurean-Andreica, directorul executiv al Centrului Municipal de Cultură Arad.

Producătorii de vin din Podgoria Aradului au spus că vor fi pregătite pentru acest festival vinuri albe şi roşii, dar şi produse tradiţionale din judeţ.

Organizatorii Festivalului Vinului sunt Centrul Municipal de Cultură şi Primăria Arad.

PROGRAM:

Vineri, 28 octombrie, ora 18.00 – ansamblul „Crăișorii Moților“, Radu și Viorica Vand, Adriana Peștean, Maria Rașca, Paula Pașca, Aurel Ungur, Adriana Ștefan, orchestra Rapsodia, condusă de Vasile Rus.

Sâmbătă, 29 octombrie, ora 19.00 – Nova Band, Nelu Pitic, Daniel Julean și Trupa de Serviciu, The Rechords, Cargo.

Duminică, 30 octombrie, ora 18.00 – ansamblul „Doina Mureșului“, ansamblul „Tradiții arădene“, Monica Groza, Daniela Dudaș, Viorel Leric, Valentina și Florin Novac, Ștefan Muntenaș, Ionuț Langa, Puiu Codreanu.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare