Ziarul electronic al arădenilor

Festivalul Părădăicilor de la Macea a ajuns la cea de a IX-a ediţie

La Macea va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în zilele de 1 şi 2 iulie, cea de a IX-a ediţie a Festivalului Părădăicilor.

Evenimentul a fost prezentat luni, într-o conferinţă de presă, de Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad, Cristina Nistor, preşedintele Asociaţiei Millenium Center, şi Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea.

Ciprian Otlăcan a făcut o descriere a principalelor evenimente care vor avea loc pe parcursul zilei de duminică, după care Cristina Nistor s-a referit la ziua de sâmbătă, când la Macea va avea loc o competiţie între bicicliştii amatori.

„Anul trecut am avut aproape 8000 de participanţi. Sperăm ca şi anul acesta să vină cel puţin atâţia, dacă nu mai mulţi”, a spus primarul Ciprian Otlăcan.

„Prin competiţia bicicliştilor încercăm să încurajăm stilul de viaţă sănătos”, a explicat Cristina Nistor rostul evenimentului de sâmbătă.

În final, Dorul Sinaci, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad, a adăugat: „Macea s-a impus prin două festivaluri: Festivalul Părădăicilor şi Gura Satului, cel de satiră şi umor care are loc din doi în doi ani. Festivalul Părădăicilor este unicat în judeţul Arad şi de la an la an se dovedeşte din ce în ce mai animat”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *