Ziarul electronic al arădenilor

„Festivalul Luminii”, ediția 2017, la Arad

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” vă invită la Festivalul Luminii, eveniment naţional sincron care va avea loc şi în Arad în data de 20 mai 2017, începând cu orele 14.00 în Parcul „Mihai Eminescu” din Arad.

Evenimentul este la a 13-a ediţie şi se desfăşoară în mai multe oraşe din România, pe tot parcursul lunii mai.

Scopul festivalului este de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune. Pentru cercetaşi, acest eveniment este unul din modurile prin care pot da ceva înapoi comunității pentru sprijinul oferit, dar și un proiect în care se pot implica activ toți membrii noștri și, desigur, voluntarii externi.

Fiind o iniţiativă pornită de la tineri, pentru toată lumea şi pentru toate vârstele, atmosfera va fi una relaxată şi va include momente artistice şi ateliere, pentru toţi cei prezenţi, astfel:

14.00-19.00 Activitati pentru copii și adulți (pictat borcane, face-painting, tiroliana, biblioteca în aer liber, codițe, curs de engleză, lant și cercei hand-made, și multe alte surprize);

19.00-20.00 Amplasarea gulguţelor (cutiuţe din hârtie cu lumânări aprinse înăuntru)

20.00-21.00 Aprinderea gulguţelor;

21.00-23.00 Stingerea luminilor din parc, moment artistic şi muzică (trupa de jonglerii cu focuri şi lumini, Amaris Agni).

Mai multe informații pe www.festivalul-luminii.ro

Vă invităm să luaţi parte la acest eveniment care va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu ora 14.00 în Parcul „Mihai Eminescu” din Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Organizația „Cercetașii României”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.