Festivalul Internațional de Teatru Clasic, ediția a XXI – a

Publicat de actualitati-arad in 20 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaCel mai important festival de teatru din vestul țării, organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Arad, este programat să se desfășoare în luna noiembrie.

An de an, încă de la prima ediție, din anul 1995, festivalul de teatru a reunit cele mai reprezentative spectacole, iar deschiderea internațională a acestui eveniment a atras după sine prezentarea la Arad a unor spectacole de prim – rang și producții europene realizate de cei mai renumiți regizori.

Și în acest an, spectatorii vor avea ocazia să vizioneze zeci de producții de marcă ale unor teatre din București, Oradea, Brăila, Timișoara, Piatra Neamț, Teatrul Național Pecs (Ungaria), partenerul instituției arădene.

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 14-22 noiembrie 2015 şi se va deschide oficial cu premiera spectacolului „Mult zgomot pentru nimic”, de William Shakespeare, regia de Alexander Hausvater la teatrul arădean.

Prețul biletelor de spectacol va rămâne neschimbat, la fel ca anul trecut, în funcție de locurile din sală, respectiv 50.50 de lei pentru un loc la parter, etajul I şi la sala Studio, 40.40 de lei la etajul II și 20.20 de lei la etajul III.

Organizatorii pun la punct în aceste zile ultimele detalii legate de participarea teatrelor invitate, astfel încât, în perioada următoare se va da publicității programul complet al Festivalului Internațional de Teatru Clasic.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare