Ziarul electronic al arădenilor

Festivalul Internațional de Muzică de Cameră „Tünde Láng” – la ediția a VII-a

Peste 100 de participanți, profesori și elevi din clasele I-XII, de la școlile de muzică din Battonya, Mezőkovácsháza, Mezőhegyes, Timișoara și Arad, își dau întâlnire și în acest an la o nouă ediție a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră „Tünde Láng”.

Cea de-a VII-a ediție a festivalului, organizat de Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, se va desfășura în data de 11 mai 2017, începând cu ora 10, în sala de festivități a instituției. Festivalul este dedicat memoriei doamnei Tünde Láng, care a fost profesoară de pian la liceul „Sabin Drăgoi” vreme de peste 30 de ani.

Publicul va putea audia lucrări din repertoriul formațiilor camerale invitate, compoziții de la stilul preclasic la cel modern, aparținând lui G. Ph. Telemann, J. S. Bach, W. A. Mozart, A. Diabelli, R. Schumann, J. Brahms, P. I. Ceaikovski, C. Saint-Saëns, N. Faber, dar și o Suită pentru orchestră de coarde semnată de tânărul compozitor și violonist Ștefan Șimonca-Oprița, elev în clasa a X-a la Colegiul de Arte.

Organizatorii festivalului, alături de Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, sunt Consiliul Județean Arad, respectiv Centrul Cultural Județean Arad.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.