Ziarul electronic al arădenilor

Femeia fatală. Prinsă conducând beată, de două ori într-o zi

O femeie a fost depistată, de două ori într-un interval de două ore, conducând un autoturism prin orașul arădean Chișineu Criș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia a fost trimisă în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice în formă continuată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 5 septembrie 2016, Simona Ioana Ursu a fost depistată conducând un autoturism Mercedes pe DN 79, pe str. Înfrăţirii din Chişineu Criş, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 2,35 gr. alcool/1.000 ml sânge, pentru prima probă (ora 17.05), şi 2,15 gr. alcool/1.000 ml, sânge pentru cea de-a doua probă (ora 18.05).

„Două ore mai târziu, Simona Ioana Ursu a fost depistată conducând din nou autoturismul Mercedes, pe aceeaşi stradă, după ce fusese încunoştinţată în scris, pe bază de proces-verbal, încheiat la ora 18.14 că, începând de la acea dată şi oră, nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Însoţită din nou la spital pentru recoltarea de probe biologice, s-a stabilit că femeia avea din nou alcool în sânge, mai exact 2,35 gr. alcool/1.000 ml, pentru prima probă (ora 20.05), şi 2,00 gr alcool/1.000 ml sânge, pentru cea de-a doua probă (ora 21.05).

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş spre soluţionare.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.