Femei prinse la furat, de două ori în aceeași zi

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

furtDouă femei au fost prinse furând, de două ori în aceeaşi zi, de la magazine aflate în cartierele Aurel Vlaicu și Micălaca din municipiul Arad, valoarea prejudiciului fiind de peste 1.000 lei.

Cele două femei au fost prinse la furat în cursul zilei de marți, iar în prezent sunt cercetate de polițiști pentru furt calificat.

Femeile, în vârstă de 41, respectiv 28 ani, au fost prinse prima dată, în flagrant, în timp ce au sustras bunuri alimentare în valoare de peste 445 dintr-un supermarket din cartierul Aurel Vlaicu.

Câteva ore mai târziu, cele două femei au fost prinse, iar în flagrant, într-un supermarket din cartierul Micălaca, de unde au sustras 10 bucăți de salam Sasesc și 10 bucăți de cașcaval afumat, marca Delaco, în valoare de 594 lei.

„Prejudiciul a fost recuperat în amebele situaţii, iar pe numele celor două femei au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare