Fasole verde scăzută

Publicat de actualitati-arad in 10 Jun, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

un fir mic de praz

un fir ceapă verde

3 linguri de ulei

450 gr. fasole verde

două roșii mari

bobițe de muștar

sare și piper după gust

o lingură pastă de ardei

mărar verde

Mod de preparare:

Se curăță, se spală și se taie prazul și ceapa rondele, apoi se calesc în ulei cca. 5 minute la foc mic. Se adaugă roșiile tăiate cubulețe.

Se adaugă bobițe de muștar, sare și piper după gust, fasolea verde, se pune jumătate cană cu apă și se lasă să fiarbă la foc potrivit până fierbe fasolea și scade apa.

La final se adaugă pasta de ardei, se lasă să mai dea câteva clocote, se stinge focul și se presară mărar verde deasupra.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare