Ziarul electronic al arădenilor

Fasole verde scăzută

Ingrediente:

un fir mic de praz

un fir ceapă verde

3 linguri de ulei

450 gr. fasole verde

două roșii mari

bobițe de muștar

sare și piper după gust

o lingură pastă de ardei

mărar verde

Mod de preparare:

Se curăță, se spală și se taie prazul și ceapa rondele, apoi se calesc în ulei cca. 5 minute la foc mic. Se adaugă roșiile tăiate cubulețe.

Se adaugă bobițe de muștar, sare și piper după gust, fasolea verde, se pune jumătate cană cu apă și se lasă să fiarbă la foc potrivit până fierbe fasolea și scade apa.

La final se adaugă pasta de ardei, se lasă să mai dea câteva clocote, se stinge focul și se presară mărar verde deasupra.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.