Ziarul electronic al arădenilor

„Farmecul toamnei… în culori”, la Grădinița „Furnicuța“

image1Concursul  naţional de creaţii plastice, desfășurat la Grădinița P.P. Furnicuța Arad, cu tema „Farmecul toamnei… în culori!”, ajuns la cea de-a VII-a ediție, inițiat de prof. Muntean Hanelore Laura, este gândit ca o evaluare la final de toamnă.

Lucrările expuse au fost evaluate de un juriu de specialitate care a întâmpinat dificultăți în jurizare deoarece toate lucrările au fost minunate.

În calitate de gazdă, directorul Grădiniţei PP „Furnicuţa” Arad, prof. Mariana Cismașiu, a felicitat toate cadrele didactice din judeţ și din țară care au participat, cu lucrări deosebite ale copiilor, la cele trei secţiuni ale concursului (colaj, desen şi pictură).

Scopul proiectului a fost afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic al copiilor din ciclul preşcolar şi primar, fapt dovedit cu prisosinţă de expoziţia realizată cu lucrările tuturor participanţilor la Grădiniţa „Furnicuţa” din Arad.

Proiectul a avut ca parteneri educaţionali IŞJ Arad (reprezentat prin inspector școlar de specialitate – prof. Emilia Sorițeu), Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad (director – prof. Oana Vereșezan), Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad (director – prof. Dorina Trandafir) și Parcul Natural Lunca Muresului Arad (reprezentat prin director Paul Hac).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Grădinița PP 10 „Furnicuța“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *